Tiede ja tutkimus ovat suosittuja aiheita erilaisissa konteksteissa, joten niitä nähdään myös kolikkopeleissä. Ne tarjoavatkin mukavan vaihtoehdon heille, jotka ovat kiinnostuneita näiden aiheiden kiehtovasta maailmasta. Tässä listassa on muutamia slotteja, joissa nämä elementit korostuvat edukseen. Huippuluokan pelinkehittäjät ovat osanneet yhdistellä nämä erilaiset ulottuvuudet, joten kokonaisuudet ovat onnistuneita. Verkkokasino tarjoaakin nämä parhaat palat.

The Lab

Elk Studiosin luoma The Lab on jokaisen energiasta ja tieteestä kiinnostuneen ihmisen unelmakolikkopeli! Keloilla nähdään alkuaineyhdistelmiä, värikkäitä atomeita, satumaisia molekyylejä ja kemikaalisia yhdisteitä. Upea grafiikka, joka vie pyörteen kautta suoraan universumin syvyyksiin, takaa, ettei tämän slotin parissa tule takuulla tylsää!Kolikkopelissä on mukana viisi kelaa ja kolme riviä, kun taas voittolinjoja on 15. Erikoisominaisuuksiin kuuluu Sliding reels -toiminto, jonka aikana pelaaja voi nauttia ilmaiskierroksista. Lisäksi Lab wild -symboli korvaa kaikki symbolit ilmaiskierrosten aikana. X-scatterina tunnettu symboli kertoo voitot kahdella.

Reel Attraction

Greentuben kehittämä Reel Attraction takaa, että kaikki tieteestä kiinnostuneet pääsevät omaan elementtiinsä tässä kolikkopelissä! Se noudattaa tuttua kaavaa, jossa on viisi kelaa ja kolme riviä. Voittolinjoja onkin kaiken kaikkiaan 20 kappaletta.

Kiekolla nähdään suurennuslaseja, mikroskooppeja sekä tieteestä innostunut naistutkija. Täysinäinen koeputki toimii scatterina. Kun niitä on keloilla kolme tai enemmän, saa pelaaja 20 ilmaispyöräytystä. Ilmaiskierrokset takaavat, että pelaaja voi saada mahtavia voittoja!

Pelin erikoisuus on Reel Slide -toiminto, jonka aikana nähdään avokätisiä voittoja tuova Expanding Wild -merkki. Symbolina toimii magneettia kannatteleva professori, jonka avulla pääsee mukaviin voittoihin, kun kiekoille ilmestyy tämän ominaisuuden aikana magneetin vastapuolena näkyvä merkki.

Gold Lab

Quickspinin suunnittelema Gold Lab on jännittävä kolikkopeli, jossa tieteestä innostuneet henkilöt pääsevät nauttimaan viihdyttävästä grafiikasta. Keloilla nähdään säihkyviä timantteja ja eri värisiä koepulloja, joissa on sisällä mitä jännittävimpiä yhdisteitä. Keloja on perinteiseen tapaan viisi, mutta rivejä on 3. Voittolinjojen määrä on 25. Scatter-symbolina toimii kullankeltainen Golden Bonus Scatter -merkki, joka laukaisee 4 uudelleenpyöräytystä. Tämän slotin erikoisuus on, että jokaiselle koepullolle on luotu sitä vastaava Golden Bonus Scatter -symboli. Kun Golden Bonus -ominaisuus käynnistyy, kaikki vastaavat koeputkisymbolit muuttuvat wild-symboleiksi tulevien kierrosten ajaksi.

Wild-merkki on niin ikään kullankeltainen, ja se korvaakin kaikki muut merkit paitsi Golden Bonus Scatter -symbolit. Lisäksi sillä ansaitsee myös voittoja.